10 en 11 december 2022

16:00 tot 21.00 uur

Entree: €4,00 p.p.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik m’n auto parkeren?

Langs de aanvoerwegen richting Kampen staat op borden aangegeven waar u kunt parkeren. Op sommige parkeerterreinen is betaald parkeren van toepassing, maar dan wordt u middels een pendelbus van en naar het theaterparcours gebracht.

Zie ook;
Bereikbaarheid

Wat kost een avond Kerst in Oud Kampen?

Een avondje Kerst in Oud Kampen kost u €2,50 per avond, voor iedereen van 12 jaar en ouder. Met een polsbandje om kunt u de hele avond genieten van alle acts.

 Is er ook een voorverkoop

Ja, je kunt de toegangsbandjes vanaf begin december aanschaffen bij de volgende verkooppunten: Hoe (Oudestraat 117), Bij de Tourist info bij Readshop Bos (Oudestraat 41) of bij de Tourist info in de Stadskazerne (Oudestraat 216)

Waar kan ik m’n fiets kwijt?

Op diverse plekken worden speciale fietsenstallingen ingericht. Bent u binnenstadbewoner? Dan vragen wij u zoveel mogelijk de fiets binnen neer te zetten, om de doorstroming voor onze duizenden bezoekers te verbeteren. Een vriendelijk verzoek, ook namens de hulpverleners!

Kijk hiervoor ook op;
Bereikbaarheid 

Hoe zit het met eten een drinken?

Prima! De Kamper binnenstad kent een keur van gastvrije restaurants. Bovendien zijn er tijdens Kerst in Oud Kampen diverse eetgelegenheden, zoals theatrale eettenten en smaakvolle streekproducten.

Ik ben slecht er ter been; kan ik dan wel naar Kerst in Oud Kampen?

Natuurlijk, wij gaan voor een inclusief kerstfeest! Voor automobilisten met een mindervaliden parkeervergunning, wordt op de Burgwal ter hoogte van nummer 81 en verder een deel van de parkeervakken gereserveerd.

Kijk ook op;
Bereikbaarheid

Ik wil meedoen met Kerst in Oud Kampen, kan dat?

Natuurlijk! Ons theaterfestival kan alleen maar bestaan dankzij vrijwilligers, of het nou gaat om acteurs of ‘handjes’ die willen helpen met de opbouw van de decors. Via vrijwilliger@kerstinoudkampen.nl kun je je altijd aanmelden. Een zakelijke relatie opbouwen met Kerst in Oud Kampen? Ook dat kan! Mail naar sponsor@kerstinoudkampen.nl en één van onze zakelijke adviseurs neemt contact met u op!

Kan ik pinnen bij Kerst in oud Kampen?

Ja, sinds dit jaar zijn er pin-automaten bij de kassa’s van de entree waar u kunt betalen.

Ik woon in de binnenstad, moet ik nou betalen om m’n eigen huis te bereiken?

Natuurlijk niet. Binnenstadbewoners krijgen van ons een gratis polsbandje om hun eigen huis in en uit te kunnen. Geen polsbandje gekregen, of meer polsbandjes nodig voor bijvoorbeeld familie of vrienden? Geen probleem, mail naar info@kerstinoudkampen.nl