18 en 19 december 2021

16:00 tot 21.00 uur

Entree: €2,50 p.p.

Over Kampen

Beleef Kampen

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter. Eigenlijk gewoon een openluchtmuseum. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling.

Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen en omgeving!

Winkelen

Winkelen in Kampen is leuk dankzij de vele boetiekjes, eigentijdse speciaalzaken en hippe kledingwinkels. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in één van de vele koffietentjes, lunchrooms, cafés en restaurants. Jaarlijks worden er tal van evenementen georganiseerd en is er altijd wel een interessante expositie te bezichtigen in één van de musea.

Historische binnenstad

Ontdek de historische binnenstad van Kampen bij voorkeur te voet, op eigen houtje of onder leiding van een professionele gids. Wandel door de karakteristieke straten en stegen maar vergeet daarbij niet omhoog te kijken naar de prachtige gevels waaraan het rijke verleden van Kampen af te lezen is.

Groen Kampen

Loop je onder de poorten door dan bevind je je direct in het groene hart van de stad. Verder wordt de stad omringd door prachtige natuurgebieden. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen of te fietsen door de uiterwaarden en langs de rivier de IJssel of over het prachtige Kampereiland.

Vanaf het water

Nog een aanrader...ontdek al varend de natuurlijke omgeving van Kampen. Het stadsaangezicht met de schepen van de Bruine Vloot aan de kade zorgen voor een prachtig beeld op de achtergrond. Vaar over de IJssel, door de prachtige IJsseldelta en het Ketelmeer. Je kijkt je ogen uit vanaf het water!

Overnachten in Kampen

Genieten van Hanzestad Kampen en de waterrijke omgeving? Of je vakantie aan boord doorbrengen? Boek dan je verblijf op één van de prachtige prachtige locaties in en om Kampen! Ervaar de unieke historische omgeving in combinatie met je bezoek aan Kerst in Oud Kampen. Klik hieronder voor een overzicht.


Overnachten in Kampen