18 en 19 december 2021

16:00 tot 21.00 uur

Entree: €2,50 p.p.

Auto

Het officiële parkeerterrein voor Kerst in Oud Kampen is het bedrijvenpark 'Spoorlanden'. Voor de navigatie- systemen: "spoorstraat". Hier zullen verkeersregelaars u verder begeleiden. De route er naar toe zal vanaf de invalswegen van Kampen met borden worden aangegeven. Parkeertarief is € 5,- per dag. Vanaf dit gebied zullen pendelbussen rijden die u gratis brengen en afzetten bij de Stadsbrug op enkele tientallen meters van de ingang van het festival terrein. Alleen mensen die op de officiele parkeerplaats hebben geparkeerd, kunnen mee met de pendelbus (dus niet in de berm parkeren). De pendelbussen rijden van 15.00 tot 22.00 uur.

Met het Openbaar Vervoer naar Kerst in Oud Kampen?

Boek dan het speciale Ervaar het OV arrangement. U ontvangt een vervoersbewijs én toegang tot het leukste feestje van Overijssel!

"Kom vanuit uw woonplaats in Flevoland of Overijssel (excl. Twente) met de bus naar Kampen! Kijk op 9292.nl voor de vertrektijden. Zit de Blauwnet trein Zwolle-Kampen in het reisadvies? Kies van voor het arrangement Openlucht theater festival “Kerst in Oud Kampen” bus en trein. U mag dan ook gebruik maken van de Blauwnet trein Zwolle-Kampen. De kosten van dat arrangement bedragen € 13,50.

Ga voor meer informatie naar:
https://www.ervaarhetov.nl/acties/openlucht-theater-festival-kerst-in-oud-kampen-bus.html

Trein

Wij adviseren de treinreizigers aan te reizen naar station Kampen. (dus niet Kampen-Zuid!) Wie vanaf uit station de Stadsbrug over de rivier de IJssel oversteekt, bevindt zich direct op het festivalterrein. Vanaf NS station Kampen-Zuid, rijden er op zaterdag beperkt bussen naar het centrum van Kampen. Op zondag rijden er geen bussen tussen het centrum van Kampen en NS Station Kampen-Zuid.

Touringcars

Touringcarbedrijven kunnen contact opnemen voor speciaal aangewezen parkeerlocaties. Mail naar info@kerstinoudkampen.nl.

Mindervaliden

Voor automobilisten met een mindervaliden parkeervergunning, wordt op de Burgwal ter hoogte van nummer 81 en verder een deel van de parkeervakken gereserveerd.

Bewoners van Kampen

Wij vragen de bewoners van Kampen zo veel mogelijk op de fiets of lopend naar de binnenstad te komen. Aan het eind van de Marktgang aan de IJsselkade, en aan de Burgwal - zijde voor de Stadsgehoorzaal is gelegenheid uw fiets te stallen. Op de plattegrond wordt aangegeven waar fietsenstallingen worden ingericht.