14 en 15 december 2024

V.A. 12 JAAR
ENTREE € 5,-

Auto

Het officiële parkeerterrein voor Kerst in oud Kampen is het bedrijvenpark 'Spoorlanden'. Voor de navigatie- systemen: "Spoorstraat 26". Hier zullen verkeersregelaars je verder begeleiden. De route er naar toe zal vanaf de invalswegen van Kampen met borden worden aangegeven. Parkeertarief is € 5,- per auto (per dag). Vanaf dit gebied zullen pendelbussen rijden die je gratis brengen en afzetten bij de Stadsbrug op enkele tientallen meters van de ingang van het festival terrein. Alleen mensen die op de officiele parkeerplaats hebben geparkeerd, kunnen mee met de pendelbus (dus niet in de berm parkeren). De pendelbussen rijden op zaterdag van 15.00 tot 22.00 uur. En op zondag van 14.00 tot 21.00 uur.

Touringcars

Touringcarbedrijven kunnen contact opnemen voor speciaal aangewezen parkeerlocaties. Mail naar info@kerstinoudkampen.nl.

Met het Openbaar Vervoer naar Kerst in oud Kampen?

Je kunt ook met de trein reizen naar station Kampen Zuid. Vanaf daar rijdt bus 510 naar het centrum van Kampen. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl, Google Maps of de NS Reisplanner.

Daarnaast rijdt de Stadsbuurtbus twee keer per uur richting het evenement vanaf station Kampen Zuid. Op zaterdag van 9:48 tot 21:42 en zondag van 14:18 tot 20:42 uur. Kijk hier voor de route van de Stadsbuurtbus: https://stadsbuurtbuskampen.nl/route/

De Stadsbuurtbus stopt speciaal voor de bezoekers van Kerst in oud Kampen bij Bakkerij Vermeij.

Goed om te weten:
De Stadsbuurtbus is rolstoeltoegankelijk en ook geschikt voor kinderwagens/rollators.

Download de dienstregeling

Mindervaliden

Voor automobilisten met een mindervaliden parkeervergunning, wordt op de Burgwal ter hoogte van nummer 81 en verder een deel van de parkeervakken gereserveerd.

Bewoners van Kampen

Wij vragen de bewoners van Kampen zo veel mogelijk op de fiets of lopend naar de binnenstad te komen.

Aan de de Burgwal - zijde voor de Stadsgehoorzaal is gelegenheid je fiets te stallen. Er worden ook op de Nieuwe Markt (na de zaterdagmark) fietsenstallingen ingericht. Aan de overkant van de stadsbrug, aan de IJsselmuiden kant wordt ook een grote fietsenstalling ingericht.

Op de plattegrond is aangegeven waar fietsenstallingen worden ingericht.

Kom je ons helpen?
Wij zoeken vrijwilligers. Interesse?

Meld je hier aan.