Zaterdag en zondag 20 en 21 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

De toch al sfeervolle binnenstad van Kampen verandert in december 2018 weer in een groot openluchttheater wanneer de 19e editie van Kerst in Oud Kampen van start gaat. Een tweedaags straattheaterfestival dat ieder jaar minimaal 90.000 bezoekers trekt die zich laten verrassen door de vele acts en optredens in de oude Hanzestad.

Van historische doorkijkjes naar een ver verleden tot aan persoonlijke ontmoetingen met de personages uit Charles Dickens' kerstverhalen. Geniet van de kerstmarkt, de straattheaeracts, Anton Pieck tafarelen, de levende standbeelden, de optredens op de podia met diverse musicalacts, de etalageacts, en nog veel meer. Kerst in Oud Kampen is een evenement dat door Kamper sociaalculturele-, sport- en kerkelijke organisaties wordt ondersteund. En dat alles mogelijk gemaakt dankzij de hulp van Kamper sponsoren en vele honderden Kamper vrijwilligers.

Kerst in Oud Kampen 2018

De 19e editie van Kerst in Oud Kampen wordt gehouden op zaterdag 22 december en zondag 23 december 2018, beide dagen van 16.00-21.00 uur.

Tot ziens in Kampen!