Zaterdag en zondag 20 en 21 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Een toegankelijk Kerst in Oud Kampen!
(Informatie onder voorbehoud)

Om ons theaterfestival te bezoeken vragen wij zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar de Kamper binnenstad te komen. Op de plattegrond wordt aangegeven waar fietsenstallingen worden ingericht. 

Bezoekers van buiten de stad wordt aangeraden zoveel mogelijk met het OV te komen en dan gebruik te maken van station Kampen (en dus niet Kampen- Zuid!). Wie vanuit uit station de Stadsbrug over de rivier de IJssel oversteekt, bevindt zich direct op het festivalterrein.
Wie toch naar NS station Kampen-Zuid reist, dient er rekening mee te houden dat op zaterdag de laatste bus om 18.01 richting centrum gaat. Op zondag rijden er geen bussen tussen het centrum van Kampen en NS Station Kampen-Zuid.

Wie met de auto komt, kan het beste gebruik maken van de parkeergelegenheid op industrieterrein Spoorlanden. Daar kunt u voor vijf euro uw voertuig kwijt, en wordt u – ongeacht het aantal inzittenden- gratis vervoerd met een shuttlebus van en naar de binnenstad. De shuttlebussen rijden vanaf een half uur voor het begin tot een half na het einde van het festival. (15.00  - 21.30uur)