Zaterdag en zondag 20 en 21 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Uitgelicht nieuws

vriendenloterij.png
Oproep aan de vrijwilligers van Kerst In Oud Kampen, Ventura en overige geïnteresseerden!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om ook dit jaar weer een fantastisch evenement te organiseren. Omdat al dit moois bekostigen, zijn we altijd op zoek naar inkomstenbronnen. De Vriendenloterij is zo'n instantie die kan helpen om een vaste stroom van inkomsten te verwezenlijken. Wij krijgen de kans om gebruik te maken van hun kennis en middelen om vrienden te werven om vervolgens een deel van de inleg aan te wenden voor Kerst In Oud Kampen!

We zoeken hiervoor enthousiaste mensen die het leuk vinden om onder de professionele begeleiding van de Vriendeloterij voor Kerst In Oud Kampen te bellen naar mensen om deze ervan te overtuigen mee te doen aan de Vriendenloterij. Een groot deel van de opbrengst gaat naar Kerst In Oud Kampen.

Als jij meedoet wordt je niet alleen op de bel avond zelf geholpen, maar jij mag ook kosteloos een aantal maanden met de Vrienden Loterij meedoen!!!

Wie weet wat jou dat je nog oplevert!  Dus wat houd je tegen?!

Doe jij mee voor ons prachtige evenement?! Reageer op dit bericht of stuur een berichtje via messenger of per e-mail naar: sponsor@kerstinoudkampen.nl