Zaterdag en zondag 20 en 21 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen
Inschrijving Kerstmarkt 'Kerst in Oud Kampen' geopend

De kerstmarkt bij 'Kerst in Oud Kampen' is altijd één van de hoogtepunten voor bezoekers van het theaterfestival. De afgelopen jaren trok het festival in twee dagen tijd rond de 100.000 bezoekers. De inschrijving voor de populaire kerstmarkt is vanaf nu geopend voor handelaren.

Nieuw is dat de markt dit jaar op een betere plek staat, namelijk aan de IJsselkade in de omgeving van de horeca. In ieder geval zorgt deze locatie voor een nog betere bereikbaarheid van de markt voor het publiek, omdat het hier een doorgaande route betreft. De aankleding van de markt gebeurt geheel in de stijl van 'Kerst in Oud Kampen', dus inclusief kleding en een sfeervol decor uit vervlogen tijden! De organisatie selecteert een gevarieerd aanbod, de op- en afbouw van de kerstmarkt gebeurt door het gespecialiseerde evenementenbureau Apeldoorn 2000. Ook de betaling van de kramen loopt via dit bureau, de markt wordt gehouden op 17 en 18 december vanaf 16.00 tot 21.00 uur.

Meer informatie of aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen naar info@kerstinoudkampen.nl. Graag tot ziens bij Kerst in Oud Kampen!

docOpgaveformulier_kerstmarkt_2016.doc